• Merkbeleving op maat

  Opvallen. Onderscheidend zijn. Dat is een vereiste op beurzen en winkelvloeren. Uw stand of winkelinterieur moet een krachtige, creatieve vertaling van uw merkwaarden zijn. Want als uw klanten letterlijk door uw merk lopen, moet alles kloppen. 

  Aplus International B.V. bedenkt slimme en originele designoplossingen. En die voeren we vlekkeloos uit met een praktische inslag en liefde voor het vak. Dat is merkbeleving op maat, tot in de details. Nationaal en internationaal. Met bewezen succes.

 • Vakwerk bij Aplus
 • CRW_0462
 • Fotomeisel-9948

Stands, shops en signing

Of het om stands, shops of signing gaat: wij hebben de ervaring, kennen de markt en weten wat wel en niet werkt. Daarom mogen we al zo lang klinkende namen tot onze klanten rekenen. Zoals Scotch & Soda, Leaseplan, RAI, Zodiac, Bercomex en Johma. Toch is geen opdracht voor ons hetzelfde. Ook voor u creëren we graag originele oplossingen, die we met perfectie en oog voor kwaliteit realiseren.

Unieke ontwerpen

We laten ons elke keer weer graag uitdagen om het onmogelijke mogelijk te maken. Met unieke ontwerpen, onverwachte vormen, bijzondere materialen en speciale toepassingen. Wij verstaan de kunst ons in te leven in uw merk. En uw merk daarna tot leven te brengen in tentoonstellingsstands, interieurbouw of belettering. Snel, flexibel en in de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

3D-tekeningen

Een sterk concept begint met een goed gesprek. Tussen u en ons. Waarbij wij luisteren naar uw wensen en we laten zien wat er allemaal mogelijk is. Waarbij we samen bedenken wat er nog meer mogelijk is. Boven uw verwachtingen en binnen uw budget. Onze eigen ontwerpafdeling kan die ideeën verder vormgeven in plattegronden en 3D-tekeningen.

Totaalservice

Daarna kunnen onze vakmensen aan de slag. We hebben eigen timmerlieden, meubelmakers en schilders in dienst, die hun vak verstaan tot in de details. Als we stands, winkelinterieurs of signage opleveren, kunnen we natuurlijk ook het vervoer verzorgen. En ook de opbouw, de afbouw en de opslag. Van tekeningen indienen bij een beursorganisatie tot het voldoen aan brandweervoorschriften, van het aanvragen van stroom tot de finishing touch op de vloer: wij ontzorgen u volledig. Onze service is zo totaal als u dat wenst.

 • Contactpersonen

  Voor een vrijblijvende gedachte-wisseling maken we graag tijd. We zijn benieuwd naar uw wensen en geven met plezier onze visie. Benieuwd naar onze oplossingen? Neem dan contact met ons op!

 • Lennart 2012

  Lennart van Nieuwkoop
  lennart@aplus.nl

  06-53417557