• Klanten: de kracht van relaties

  Met veel van onze klanten hebben we een jarenlange relatie. Elk van die klanten helpen we om onderscheidend te zijn in standbouw, winkelinrichting en signing. We bouwen letterlijk aan hun merk.

   

  Die goede relaties maken ons tot wat we zijn: een sterke partner die merkbeleving op maat maakt. Een bedrijf dat nooit stilstaat en pas tevreden is als onze opdrachtgevers dat zijn. Mogen we ook aan uw merk bouwen?

 • Wat anderen over ons zeggen

  “In Aplus vinden we al jaren een perfecte partner voor onze exclusieve beursstands en onze bijzondere winkelinterieurs. Met hun constante creativiteit en hun kwaliteit tot in de details nemen ze ons alle zorg uit handen. Zo bouwen ze letterlijk mee aan het merk Scotch & Soda. En dragen ze direct bij aan ons succes in Nederland en daarbuiten.”

   

  Corporate Communication / Scotch & Soda
  Corporate Communication / Scotch & Soda

  “Aplus ontwierp en bouwde ons opvallende en praktische standconcept, dat we inzetten voor onze nationale en internationale beurzen zoals de Horecava in Amsterdam en de Intermesse in Düsseldorf. Bij elke beurs adviseert A+ ons we hoe we het concept optimaal kunnen gebruiken. Ze zorgen terplekke voor de meest perfecte presentatie en tussen beurzen door slaan ze de materialen op. Dat is wat je noemt full service .”

  Johma oet Twente
  Erna Eidhof
  Product Manager / Johma Salades

  “De kracht van Aplus is om binnen onze wensen en ons budget mogelijk te maken wat onmogelijk lijkt. Ze denken in creatieve oplossingen en houden met een vast contactpersoon de lijnen kort. Vooraf en tijdens de beurs. Zo ontstaat er een samenwerking waar fouten geen kans krijgen.”

   

  Astrid den Dunnen - Schuringa
  Operations Manager / Huishoudbeurs