• Stands: meters vol merkwaarde

  Een stand is nooit standaard. In ieder geval niet bij Aplus. Of u nu met 10 m2 op een kleine beurs in Nederland staat of met 1.000 m2 op een internationale tentoonstelling. U wilt tenslotte onderscheidend zijn. Opvallen tussen uw branchegenoten en de beursbezoekers iets bijzonders bieden.

  Wij hebben een jarenlange staat van dienst om bedrijven daarmee te bedienen. Uw bedrijfsdoelstellingen en uw budget vertalen we in een standconcept dat werkt. Van de tekentafel tot de beursvloer.

 • _MG_1780
 • _MG_1652
 • Sapph 2012

Sterke presentatie

In de beurswereld worden vormgeving en technologie steeds belangrijker. Wij hebben de ervaring en de vindingrijkheid om die disciplines tot bijzondere combinaties te smeden. Met unieke designs, onalledaagse materialen, gedurfde kleuren en slimme technologische toepassingen zorgen we voor een sterke beurspresentatie van uw merk en uw product.

 

Alles in huis

Daarvoor hebben we alle vakmensen in huis. En een schat aan vertrouwde toeleveranciers voor alles wat er verder nodig is. Daardoor kunnen we onze creatieve ideeën vatten in heldere en duidelijke afspraken en planningen. U heeft dus één aanspreekpunt voor al uw wensen.

 

In één hand

U houdt makkelijk het overzicht en u bespaart kosten door het traject van ontwerp tot realisatie in één hand te houden. We zorgen namelijk ook voor het vervoer, de opbouw en de afbouw. Desgewenst zelfs voor de opslag. We bekijken graag met welke slimme aanpassingen we een beursconcept zo breed mogelijk kunnen inzetten. 

 

Ruime ervaring

Wij geven u het voordeel van een ruime ervaring op beurzen en tentoonstellingen. We adviseren bijvoorbeeld de RAI rond Huishoudbeurs en Horecava en we werken voor HISWA. We leveren ook op grote buitenlandse beurzen zoals Eurospine en EFORT voor de medische wereld. En voor de modebranche op Salon International De La Lingerie en Bread & Butter.

 

> Bekijk stands in ons portfolio
> Lees meer over Shops
> Lees meer over Signage

 • Contactpersonen

  Voor een vrijblijvende gedachte-wisseling maken we graag tijd. We zijn benieuwd naar uw wensen en geven met plezier onze visie. Benieuwd naar onze oplossingen? Neem dan contact met ons op!

 • Lennart 2012

  Lennart van Nieuwkoop
  lennart@aplus.nl

  06-53417557